Whois Backlink Nasıl Alınır?

Bugün çoğunuzun öğrenmek istediği kurallardan bir tanesi olan whois backlink hakkında çeşitli bilgiler sunacağız. Bu bilgiler ışığında sizler de başlangıç olarak olsa bile yine de birtakım sıralamalarda yükselmeniz için işlemlerinizi yapabileceksiniz.

Whois Backlink Nedir?

Whois backlink tanım olarak URL ve diğer site bilgilerinizi sorgulama yapılan bir kaynak siteye kaydettirmektir. Bir web site hakkında bilgi edinmek için kullanılan whois siteleri veritabanına sitenizin eklenmiş olması demek whois backlink demektir. Sürekli güncellenen bu whois siteleri sahip olduğu diğer sitelerin bilgilerini arama motorlarına açık olarak sunar ve size backlink kaynağı olmuş olur.

Biz SEOcular için en önemli şeylerden biri de sitelerimizin Google tarafından sık şekilde anımsanmasıdır. Bizler yaptığımız paylaşımların, yayınladığımız araştırma tezleri, makalaleler veya haberlerin Google tarafından çok sık olarak denetlenmesini isteriz. Bu yüzden de elimizden geldiğince güncel makaleler paylaşmaya, zamanımız olduğunda sitemizde de yayınlar yapmaya özen gösteririz. Özellikle de belirlediğimiz anahtar kelimelerin sitemize çok daha güçlü olarak etki etmesini isteriz. Bu yüzdende bazı işlemler uygularız. Onlardan birini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu kullanacağınız yöntem sitenizin Alexa’da Avrupa ve Türkiye puan marjını düşüren ve sizi üst sıralara çıkaracak etkenlerden yalnızca bir tanesidir. Biz Seoamo ekibi olarak çok nadir kullanıyor olsak da, sizlerin başlangıç aşamasında veya girişimcilik aşamasında olan arkadaşlarımız olarak bu yöntemi kullanmanız gerektiğini düşünüyoruz.

Whois backlink nasıl alınır?

Whois backlink siteleri arasından Imtalk sitesinden whois backlink alma konusunda bilmeniz gerekenleri hemen paylaşalım.

Kaynak : Whois Backlink Nasıl Alınır?

Yorum bırakın